Uw Medisch Pedicure en Voetreflex Therapeut in Lelystad
Geke Hoekman Medisch Pedicure Voetreflexzone therapeut
Wat doet een medisch pedicure precies? Tot de werkzaamheden van een medisch pedicure behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Ze kan alle probleemvoeten verzorgen zoals diabetische, reumatische, oncologische, verwaarloosde, spastische en oudere voeten. Ze screent de risicovoeten. Ze heeft alle onderdelen van het ondernemerschap in de opleiding gehad. Ze kent alle technieken zoals nagelbeugels plaatsen, vilttechnieken, silicone teenstukjes maken en nagel reparatie door middel van gelnagels zetten. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort ook tot haar taak. Indien nodig heeft uw Medisch Pedicure overleg met uw Huisarts, Behandelend Specialist/Verpleegkundige, Podotherapeut of Orthopedisch Schoenmaker. Zij doet dit uiteraard alleen met uw toestemming. Waaraan herkent u een vakbekwame medisch pedicure? Als u op zoek bent als consument of als zorgaanbieder, bij ProCert het Kwaliteits Register Pedicure (KRP) kunt u mijn Praktijk profiel inzien. Kennis en kunde staat hier geregistreerd. Geregistreerde Medisch Pedicures verplichten zich tot het behalen van acccredatiepunten door bij- en nascholing welke hier worden geregistreerd. De branche organisatie ProVoet , behartigd de belangen van aangesloten Pedicures. Daartoe verrichten zij activiteiten als lobby, opzetten van innovatie projecten, het geven van juridisch advies en het organiseren van bijeenkomsten aan de aangesloten pedicures.
Uw Medisch Pedicure en Voetreflex Therapeut in Lelystad
Geke Hoekman Medisch Pedicure Voetreflexzone therapeut
Wat doet een medisch pedicure precies? Tot de werkzaamheden van een medisch pedicure behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Ze kan alle probleemvoeten verzorgen zoals diabetische, reumatische, oncologische, verwaarloosde, spastische en oudere voeten. Ze screent de risicovoeten. Ze heeft alle onderdelen van het ondernemerschap in de opleiding gehad. Ze kent alle technieken zoals nagelbeugels plaatsen, vilttechnieken, silicone teenstukjes maken en nagel reparatie door middel van gelnagels zetten. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort ook tot haar taak. Indien nodig heeft uw Medisch Pedicure overleg met uw Huisarts, Behandelend Specialist/Verpleegkundige, Podotherapeut of Orthopedisch Schoenmaker. Zij doet dit uiteraard alleen met uw toestemming. Waaraan herkent u een vakbekwame medisch pedicure? Als u op zoek bent als consument of als zorgaanbieder, bij ProCert het Kwaliteits Register Pedicure (KRP) kunt u mijn Praktijk profiel inzien. Kennis en kunde staat hier geregistreerd. Geregistreerde Medisch Pedicures verplichten zich tot het behalen van acccredatiepunten door bij- en nascholing welke hier worden geregistreerd. De branche organisatie ProVoet, behartigd de belangen van aangesloten Pedicures. Daartoe verrichten zij activiteiten als lobby, opzetten van innovatie projecten, het geven van juridisch advies en het organiseren van bijeenkomsten aan de aangesloten pedicures.
#Rewrite everything to https RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} !=on RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]